Nyheder (eksterne)

18. August 2017
Prisen på energi skal afspejle, hvilken forurening den medfører. Det er nødvendigt for at fremme den grønne omstilling, mener en gruppe fagfolk bag nyt udspil.
17. August 2017
En række nye initiativer vil ifølge regeringen forbedre beskyttelsen af de danske kyster mod ekstremt vejr og klimaændringer.
17. August 2017
Lars Christian Lilleholt vil kikke på ny model for ansøgninger, som reelt blokerer for at anvende fracking på land. Udmeldingen kommer op til et samråd om sagen torsdag.
17. August 2017
Hollandske forskere har udviklet en metode, der bringer os et skridt tættere en fremtid med farverige og effektive solpaneler, der falder ind i landskabet og byen.
17. August 2017
Havstrømme spiller en enorm rolle i eftersøgningen af objekter, såsom lig, til havs. Ofte ender man med adskillige scenarier, som alle varierer efter objektets dybde og strømmenes skiftende kraft. Derfor kan det hurtigt blive et "nål i en høstak"-scenarie.
17. August 2017
Energinet har opgivet at klage over Natur- og Miljøklagenævnets afslag på at lede saltbrinen fra et underjordisk lager ud i Limfjorden. Derfor bliver det dyrt at tømme lageret, men lukningen af gas fra Nordsøen kan gøre det nødvendigt.
16. August 2017
Nu starter første runde af finansieringen af en europæisk batterifabrik, der skal tage kampen op med Tesla og andre giganter, der vil producere batterier i Europa. Hvis alt går vel, skal fabrikken stå klar i 2020 til en pris på cirka 30 mia. kroner.
16. August 2017
Forventningen er, at datacentret på sigt skal bruge 1.000 megawatt for at få dækket sit behov til at holde serverne kørende.
16. August 2017
Ny kampagne fra Energistyrelsen sætter spot på de skjulte besparelser for belysning. For detailhandlen er potentialet stort, da belysning står for halvdelen af elforbruget.
16. August 2017
Tirsdag aften blev den store vindmølle, der udbrændte i sidste weekend, pillet ned på anbefaling af den undersøgelsesenhed, som efterforsker årsagen til branden.
Side 1 af 3 » Næste side