Overnatning på Bornholm

Bornholm er en ø, og primo juni er begyndende sommerferie for nogle. Derfor er det en god idé at være tidligt ude med hensyn til at sikre sig overnatning på Bornholm.

Flere forskellige overnatningsformer er aktuelle i forbindelse med årsmødet: hotel, sommerhus, ferielejlighed, vandrehjem, campingplads.

Da hotellerne i Rønne har begrænset kapacitet i forholds til STFs arrangement, opfordres til vidtstrakt brug af øens sommerhuse, feriecentre, ferielejligheder mv.

Hotel Griffen, hvor jubilæumskonference, generalforsamling og årsmødefest er booket ind, er forbeholdt de årsmødegæster, der skal bruge overnatning minimum i dagene 7.-9. juni.

STF har forhåndsreserveret alle værelser på Hotel Griffen. Halvdelen af disse værelser blev frigjort til overvejende firmareservation i forbindelse med at der blev åbnet for bestilling af stand (er alle booket). De resterende værelser er reserveret til årsmødekoordinatorer, bestyrelsesmedlemmer, æresmedlemmer, foredragsholdere m.fl. Det begrænsede antal overskydende værelser, der måtte være på Hotel Griffen, frigøres først når det officelle program foreligger på tryk.

Det anbefales f.eks. at booke ophold via www.bornholmtours.com , www.teambornholm.dk  eller www.detlillerejsebureau.dk . Bemærk at der kan købes fordelagtige pakkeløsninger, som inkluderer både rejse og ophold.

Hvis du har et ledigt sommerhus eller ferielejlighed på Bornholm i uge 23 kan du opslå dette via nedenfølgnede kommentarfunktion.Kommentarer

Karl-ove Vestergaard siger:
Overnatningsmulighed

skrevet d. 17. Februar 2012 kl. 10:31

Da jeg har lejet en ferielejlghed til 10 prs.i ugerne 22 og 23.
beliggende ved Hasle marina. og kun skal bruge den til familien til og med tirsdag i uge 23 kan jeg hvis der er behov for pladser i forbindelse med årsmødet tilbyde plads til 6-8 pers.Mvh Spildeoperatør ved Thistedvand Karl-ove vestergaard.
ps. privat email er karl-ove@live.dk
.
zeliltmo siger:
VGXdWIjHazHGWGL

skrevet d. 21. Maj 2012 kl. 04:29

hZ1a8S , [url=http://glminjsoicjx.com/]glminjsoicjx[/url], [link=http://wkssuqieqtyo.com/]wkssuqieqtyo[/link], http://wtilseizyyqa.com/
iplkfgj siger:
ciDEzMXGlDKXXF

skrevet d. 21. Maj 2012 kl. 23:03

MLrGMp , [url=http://fwbrnzfivphy.com/]fwbrnzfivphy[/url], [link=http://qcwvymyjqwnl.com/]qcwvymyjqwnl[/link], http://hgqhukiuekmb.com/

Skriv kommentar


Capthca image