Spildevandsteknisk Tidsskrifts kommende redaktør hedder Pia

Spildevandsteknisk Forening har ansat Pia Maltesen til at løfte arven efter Jørgen Hermann, der har været Spildevandsteknisk Tidsskrifts redaktør siden 1998.

Pia er journalistuddannet og har bred erfaring fra flere forskellige typer af medier. Pia er meget nysgerrig og udadvendt, og hun har flair for at skrive om både tekniske emner og om mere bløde emner.

Pia er 40 år og bor i Aarhus.

På Spildevandsteknisk Tidsskrift nr. 2, som udkommer i maj 2014, er Jørgen Hermann redaktør, og han har Pia med på sidelinjen.

Herefter bytter rollerne, således at Pia er redaktør fra og med Spildevandsteknisk Tidsskrift nr. 3, med mulighed for at trække på Jørgens viden og erfaring efter behov. Jørgen Hermann er til rådighed for Pia året ud.

Pia vil i den kommende tid blive introduceret til medlemskredsen på forskellig vis.

Det bliver industrigruppen, der som de første får fornøjelsen af at møde Pia, idet hun deltager helt eller delvis i Spildevandsteknisk Forenings industridag d. 12. marts 2014.

Spildevandsteknisk Forening opfordrer alle til at tage godt imod Pia Maltesen og til at være bidragydende til Spildevandsteknisk Tidsskrift i bred forstand.

Pia Maltesen - den kommende redaktør for Spildevandsteknisk Tidsskrift (Foto: R. Hansen)