Efterlysning: Forslag til indlæg på jubilæumskonference om fortid og fremtid for spildevandsteknikken

Når man fylder 40 har man oplevet en del og har meget mere at se frem til. Sådan er det også med Spildevandsteknisk Forening, og det skal fejringen af foreningens 40 års jubilæum afspejle.

En af jubilæumsaktiviteterne bliver en jubilæumskonference den 7. juni i forbindelse med årsmødet. På konferencen vil vi dels belyse den store udvikling, som spildevandsbranchen har oplevet i de forløbne 40 år, dels komme med bud på den endnu større udvikling, som vi kommer til at opleve de næste 40 år.

Udvikling skal forstås meget bredt. Det er ikke kun teknisk og procesmæssig udvikling, der kan være interessant. Spildevandsbranchens sammenhæng med det omgivende samfund er også en mulighed. Hvilke forventninger var der til os for 40 år siden, og hvilke forventninger vil vi blive mødt med i fremtiden? Medlemmernes forslag til indlæg eller indlægsholdere til konferencen efterlyses hermed.

I forbindelse med tilrettelæggelsen af det faglige indhold af konferencen har Spildevandsteknisk Forening allieret sig med en stor faglig kapacitet udi spildevandrensning: professor emeritus Mogens Henze, DTU. Mogens Henze vil blandt andre bistå med at udvælge de faglige indlæg til konferencen.

Så endnu en gang: Kom med jeres idéer til indlæg på konferencen. Det må gerne være både fancy, fagidiotisk og fandenivoldsk. Vi håber, at også rådgiverne vil komme med deres bud på spildevandsrensningens fremtid i lyset af en forventet samfundsudvikling.

Beskriv kortfattet din idé eller til emneforslag og send det til Spildevandsteknisk Forenings sekretær Susanne Brandt, sek@stf.dk senest d. 10. januar 2012.

Jacob Andersen
formand for Spildevandsteknisk Forening