Lodtrækning om
24 Døgnkursus-udstillingspladser

Der er 24 udstillingspladser i forbindelse med STFs Døgnkursus. Der trækkes lod om udstillingspladserne d. 16. august, når der holdes planlægningsmøde for døgnkurset.

For at være med i lodtrækningen skal et firma være tilmeldt lodtrækningen. Der tilmeldes til lodtrækningen via STFs online konferenceadministrationssystem. Link til tilmeldingen nederst på denne side.

Frist for tilmelding til lodtrækning er d. 13. august.

Lodtrækningsbetingelser

Ét lod pr firma

Tilmeldte firmaer opnår ét lod i lodtrækningen - også selvom flere personer uafhængigt af hinanden tilmelder samme firma flere gange.

To lodder pr firma hvis "vraget" i 2011

STFs bestyrelse har lyttet til kritikken af de gamle lodtrækningsbetingelser.

Det betyder, at firmaer, der var tilmeldt lodtrækningen i 2011 uden at blive udtrukket, som noget nyt kan opnå et ekstra lod i dette års lodtrækning.

Det ekstra lod tildeles dog ikke pr automatik, men kræver aktivt tilvalg fra de pågældende firmaer undervejs i tilmelding til lodtrækningen. Ekstralod tildelt i 2012 gælder kun i 2012 og kan således ikke overføres til efterfølgende år.

Link til "Tilmeld til lodtrækning om udstillingsplads"

Udsnit af tilmeldingssiden ses nedenstående. Bemærk at der efter indtastning af oplysninger IKKE skal klikkes på den overstregede knap, men i stedet på fortsæt-knappen, som pilen peger på.

Link til "Tilmeld til lodtrækning om udstillingsplads"Lodtrækning om de
24 udstillingspladser