Nyheder fra Spildevandsteknisk Forening

7. april 2020 - Årsmøde
Corona og STFs årsmøde 2020 ?
Skrevet af
S. Brandt
sekretær

STFs årsmøde 2020 aflyst pga. Covid19

Selvom Spildevandsteknisk Forenings årsmøde i antal besøgende hverken er at sammenligne med Roskilde Festivallen eller Hjallerup Marked, så er vi helt sikkert et ”stort arrangement”.

Da forbuddet mod store forsamlinger på grund af Corona-situationen nu er forlænget til og med august måned, er der for foreningen intet andet at gøre end at aflyse Spildevandsteknisk Forenings årsmøde d. 12. juni 2020.

Vi havde helt til i går aftes (d. 6. april) håbet på at kunne gennemføre årsmødet. Vi havde således hele udstillingsdelen på plads, og vi var klar med både ekstra hygiejniske tiltag og kramme-forbud for at begivenheden skulle være så sikker som overhovedet muligt.

Men alt dette skrinlægger vi nu, da vi hverken vejrmæssigt eller politisk tør satse på, at alting flasker sig, så en afvikling i efteråret kan lade sig gøre.

Vi er ærgerlige over, at vi i år ikke kan og må afholde vort traditionsrige årsmøde. Men vi skal som ansvarlige for en meget vigtig del af landets infrastruktur, nemlig spildevandsrensningen, bære vores del af ansvaret for folkesundheden. Vi har derfor respekt og forståelse for, at forsamlingsrestriktionerne er en del af prisen for at bringe hele samfundet sikkert igennem Corona-krisen.

Det er med bedrøvelse og beklagelse at vi hermed aflyser årsmødet 2020 – foreningens stolthed og den danske spildevandsbranches helt store samlingspunkt.


 

Læs mere:

 • 10. november 2020 - Døgnkursus
  STF har afholdt sit første online arrangement
 • 1. oktober 2020 - Døgnkursus
  Se det faglige program for online Døgn2020 på 6 timer
 • 30. januar 2020 - Bilagsmaterialer
  Materialer fra afholdte arrangementer 2020
An error occurred while attaching module (Dynamicweb.Frontend.Content)

System.FormatException: String was not recognized as a valid Boolean.
  at System.Boolean.Parse(String value)
  at Dynamicweb.UserManagement.Frontend.Frontend.SaveForm(ParagraphSettings settings)
  at Dynamicweb.UserManagement.Frontend.Frontend.GetContent()
  at Dynamicweb.Frontend.Content.GetModuleOutput(Paragraph paragraph, PageView pageview)