Nyheder fra Spildevandsteknisk Forening

24. februar 2020 - Årsmøde
Hotel i forbindelse med årsmøde 2020
Skrevet af
S. Brandt
sekretær

Hotelsituationen i København på årsmødetidspunktet er helt ekstraordinær, pga. EM. STF har en gruppereservation af værelser på hotel nær hovedbanegården. Disse værelser skal bookes inden 7. marts via STFs konferencestyring

 

Vær tidligt ude mht. overnatningen

Der har vist sig ”visse udfordringer” med hensyn til hotelværelser i København i dagene omkring årsmødet. Det skyldes, at der skal spilles EM-kampe i fodbold umiddelbart efter årsmødet, hvilket giver et særligt pres på de storkøbenhavnske hotellerne, og får dem til kollektivt både at hæve værelsespriserne ganske betragteligt og til at kræve betaling lang tid forud.

Det er lykkedes STF at skaffe en større værelsesreservation for 11.-13. juni på Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 35, 1577 Købernhavn V, til ”rimelige priser”. STF har ikke yderligere værelsesreservationer, så derfor kan både udstillere og gæster komme ud i selv at skulle på værelsesjagt i København.

STF kan kun opfordre til, at de, som skal bruge overnatning i forbindelse med årsmødet, er tidligt ude mht. bestilling af hotelværelser, og til i øvrigt at gøre brug af de relationer, som hver især måtte have i Københavnsområdet for at finde den fornødne overnatning.  

Til info: Årsmødefesten skal holdes på Docken i Nordhavn.

De vilkår, som STF har været nødsaget til at acceptere på gruppereservationen af værelser, er således, at STF selv skal administrere værelserne, og at STF skal forudbetale de reserverede værelser til hotellet tre måneder i forvejen !!

Hvis du er interesseret i de omtalte værelser fra STFs reservation, så skal du derfor bestille gennem STF via nedenstående link allerede inden 7. marts.

Link til hotelreservation via STF


 

Læs mere:

 • 24. marts 2020 - Årsmøde
  STF arbejder mod at gennemføre årsmødeudstillingen d. 12. juni
 • 24. marts 2020 - Arrangementer
  Industridag og Slamflokkens Døgn aflyst
 • 2. marts 2020 - Årsmøde
  Se hvilke firmaer, der indtil videre har bestilt stand på STFs årsmødeudstilling 2020
An error occurred while attaching module (Dynamicweb.Frontend.Content)

System.FormatException: String was not recognized as a valid Boolean.
  at System.Boolean.Parse(String value)
  at Dynamicweb.UserManagement.Frontend.Frontend.SaveForm(ParagraphSettings settings)
  at Dynamicweb.UserManagement.Frontend.Frontend.GetContent()
  at Dynamicweb.Frontend.Content.GetModuleOutput(Paragraph paragraph, PageView pageview)