Nyheder fra Spildevandsteknisk Forening

6. august 2018 - Døgnkursus
Emneønsker og -forslag kan indsendes
Skrevet af
S. Brandt
Sekretær

STF indbyder foreningens medlemmer til at komme med en-to-tre, eller mange, forslag til indlæg på foreningens Døgnkursus

Når et døgnkursus skal planlægges, så er kunsten at finde, udvælge og kombinere de faglige emner, der optager foreningens medlemmer netop nu. Derfor indkalder foreningen lige nu forslag til emner, som ønskes behandlet på STFs døgnkursus den 2.-3. november i Kolding.

Fortæl hvad du vil vide mere om

Der er helt sikkert faglige emner, som du gerne vil vide mere om. Fortæl os derfor, hvad du gerne vil opdateres på og gerne ser behandlet på efterårets døgnkursus.

Fortæl hvis du ligger inde med ny viden

Måske ved du noget, som andre også bør vide? Overvej om din forsyning eller dit firma ligger inde med en ny faglig viden, som en bred kreds af forsyningsfolk også kan have glæde af, og som med fordel kan formidles på det kommende døgnkursus

Kom med forslag/ønsker senest 20. august

For at dine ønsker og forslag kan komme i betragtning til årets døgnkursus, så skal du senest d. 20. august indsende en mail til STFs sekretariat på sek@stf.dk. I mailen skal du kort beskrive dine ønsker og eller forslag.

Planlæggere på hårdt arbejde

STF holder planlægningsmøde d. 23. august. Her tager den indkaldte planlægningsgruppe fat på de forhåbentlig mange indkomne ønsker og forslag, og mødedeltagerne supplerer selvfølgelig med egne idéer.

Det bliver nogle intense timer, hvor der diskuteres, argumenteres og struktureres, og hvor slutresultatet gerne skulle være et foreløbigt program for STFs Døgnkursus 2018, både med hensyn til faglige emner og til forventet strukturering af indlæggene.


 

Læs mere:

 • 7. november 2018 - Netværk
  Programmet er klar
 • 12. oktober 2018 - Rundspørge
  Interesse for netværk vedr kemikaliestyring?
 • 19. marts 2018 - Arrangementer
  Materialer fra afholdte arrangementer 2018
An error occurred while attaching module (Dynamicweb.Frontend.Content)

System.FormatException: String was not recognized as a valid Boolean.
  at System.Boolean.Parse(String value)
  at Dynamicweb.UserManagement.Frontend.Frontend.SaveForm(ParagraphSettings settings)
  at Dynamicweb.UserManagement.Frontend.Frontend.GetContent()
  at Dynamicweb.Frontend.Content.GetModuleOutput(Paragraph paragraph, PageView pageview)