Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Spildevandsteknisk Forenings hjemmeside er redesignet og der er nu skabt sammenhæng mellem hjemmeside og medlemsblad

Spildevandsteknisk Forening og foreningens medlemsblad har gennem de seneste år gennemgået en forvandlingsproces styret af foreningens medieudvalg. Sidste step i processen er denne helt nye hjemmeside.

Moderne og funktionel

Foreningens medieudvalg har sigtet efter en hjemmeside med et let og moderne udtryk, en funktionel hjemmeside som er letlæselig på PC, tablet og på smartphone – og en hjemmeside som visuelt spiller godt sammen med foreningens medlemsblad Spildevand.

Tilvalg og fravalg

Hjemmesidens indholdskategorier er nøje vurderet af foreningens medieudvalg. På det funktionsmæssige er den nye hjemmeside nedskaleret og er mere basic med færre funktioner end den gamle.

Strategien er desuden, at den nye hjemmeside kobler eller linker til bevidst valgte selvstændige systemer eller tjenester, der hver især er stærke på deres område.

Derfor holder foreningen fast i:

  • Konferencestyringssystemet Conference Manager, som benyttes i forbindelse med tilmelding til arrangementer mv.

  • Tjenesten issuu, som benyttes til onlinevisning af medlemsbladet Spildevand

Nyhedsbrevene holder rent teknisk flyttedag og bliver i fremtiden administreret i:

  • Det professionelle mailsystem Campaign Monitor

Satsningen på de sociale medier er ligeledes medieudvalgets aktive tilvalg. Udvalget har i forandringsprocessen indset, at netbaseret debat, køb & salg samt basal videndeling bare ikke fungerer på Spildevandsteknisk Forenings hjemmeside. Sådanne former for interaktion foregår bedst på de medier, som medlemmerne allerede bruger og er fortrolige med. Spildevandsteknisk Forening er derfor også i fremtiden aktive på følgende sociale medier:

  • Facebook og LinkedIn

Hjemmesiden samler det hele

Når du søger en foreningsinformation, så er www.stf.dk stedet, som du skal klikke dig ind på. Det gælder også, uanset om du skal tilmelde dig et kommende arrangement, eller om det er medlemsbladet Spildevand, der har din interesse.  Vi har bestræbt os på at skabe en overskuelig hjemmeside, der samler alle nødvendige informationer.

Velkommen til ny STF hjemmeside !