Nyheder fra Spildevandsteknisk Forening

4. juli 2022 - Døgnkursus
Emneønsker og -forslag kan indsendes
Skrevet af
Karin Refsgaard
Sekretær

STF indbyder foreningens medlemmer til at komme med en-to-tre, eller mange, forslag til indlæg på foreningens Døgnkursus

Når et døgnkursus skal planlægges, så er kunsten at finde, udvælge og kombinere de faglige emner, der optager foreningens medlemmer netop nu. Derfor indkalder foreningen forslag til emner, som ønskes behandlet på STFs døgnkursus den 4.-5. november i Kolding.

Fortæl hvad du vil vide mere om

Der er helt sikkert faglige emner, som du gerne vil vide mere om. Fortæl os derfor, hvad du gerne vil opdateres på og gerne ser behandlet på efterårets døgnkursus.

Fortæl hvis du ligger inde med ny viden

Måske ved du noget, som andre også bør vide? Overvej om din forsyning eller dit firma ligger inde med en ny faglig viden, som en bred kreds af forsyningsfolk også kan have glæde af, og som med fordel kan formidles på det kommende døgnkursus

Kom med forslag/ønsker senest 22. august

For at dine ønsker og forslag kan komme i betragtning til årets døgnkursus, så skal du senest d. 22. august indsende en mail til STFs sekretariat på sek@stf.dk. I mailen skal du kort beskrive dine ønsker og eller forslag.

Planlæggere på hårdt arbejde

STF holder planlægningsmøde d. 25. august. Her tager den indkaldte planlægningsgruppe fat på de forhåbentlig mange indkomne ønsker og forslag, og mødedeltagerne supplerer selvfølgelig med egne idéer.

Det bliver nogle intense timer, hvor der diskuteres, argumenteres og struktureres, og hvor slutresultatet gerne skulle være et foreløbigt program for STFs Døgnkursus 2022, både med hensyn til faglige emner og til forventet strukturering af indlæggene.