Nyheder fra Spildevandsteknisk Forening

12. juli 2021 - Døgnkursus
Lodtrækning om udstillingspladser
Skrevet af
Susanne Brandt
sekretær

Interesserede firmamedlemmer skal tilmelde sig til lodtrækning om udstillingspladserne senest d. 17. august

Der er 24 udstillingspladser i forbindelse med STFs Døgnkursus d. 5.-6. november. Der trækkes lod om udstillingspladserne d. 19. august, når der holdes planlægningsmøde for døgnkurset.

For at være med i lodtrækningen skal et firma være tilmeldt lodtrækningen. Der tilmeldes til lodtrækningen via STFs online konferenceadministrationssystem. Link til tilmeldingen nederst på denne side.

Frist for tilmelding til lodtrækning er d. 17. august kl. 23.59.

Lodtrækningsbetingelser

Ét lod pr firma

Tilmeldte firmaer opnår ét lod i lodtrækningen - også selvom flere personer uafhængigt af hinanden tilmelder samme firma flere gange.

To lodder pr firma hvis "vraget" i 2019

Hvis et firma var tilmeldt lodtrækningen i 2019 uden at få en udstillingsplads, så opnår firmaet et ekstra lod i dette års lodtrækning.

Lodtrækningsresultatet i 2020, hvor STFs døgnkursus jo endte med at blive aflyst, har betydning for de firmaer, som i første omgang blev tilbudt en stand. De udtrukne firmaer blev sidste år tilbudt at få pladsen overført til 2021. De pågældende firmaer skal senest d. 17. august bekræfte, at pladsen ønskes. Bekræftelse sker bedst ved foretage tilmelding til årets lodtrækning.

Ekstralod tildelt i 2021 gælder kun i 2021 og kan ikke overføres til 2022.

Link til "Lodtrækning om udstillingspladser ifm. STFs Døgnkursus 2021"